#chocotainer

Fruits bar😍 #chocotainer


0💬Normal

KISAH SEMALAM. 👦 Em.. rasa nak mengunyah je. Nak makan Choco Nut.. 👩Ala.. tungu la stock Choco Nut tu sampai dulu. Lepas tu beli la dengan syg. 😝 Laki I pun fav Choco Nut u olls😁 Choco Nut tu apa? Tengok bawah cah tunjuk. ☺ #Eshalicious #snaksihat #chocolate #chocotainer #kuantan


0💬Normal

Choc&nuts bar😍 #chocotainer


0💬Normal

Sweetnye customer i order @chocotainer Gift Raya untuk sahabat dia😍 siap selit ucapan dan duit raya lgi💵🎁 jom2 ckp je kt syana spe lgi yg nk order gift raya ni😍🎁 #chocotainer


0💬Normal

Kata dahhhhh.. #sneksihat ni memang #bffkakidiet & #bffkakigym.. . Sebab nya kat atas tu la..dah la tak manis, tak berlemak pulak tu..lain dari coklat2 yg ada kat hypermarket tu.. . Kalau makan 10 bar pon xde hal lahh..calories cenonet je..jom berubah ke coklat yg lebih sihat! 🤭 . . . #cod #melaka #melakatengah #trusteddschocotainer #bffkakigym #bffkakidiet #sneksihat #chocotainer


0💬Normal

ALA.. KENAPA NAK PENING² PILIH COKLAT SIHAT? Pada hakak abang yang tengah on diet, tapi teringin sangat nak makan coklat, meh pilih #Chocotainer ni Ada 4 perisa yang sememangnya ohsem sangat². Bahan² yang kami gunakan semuanya berkualiti dan premium tau. Coklat gelap, coklat putih, kekacang, hirisan kelapa, buah²an kering. Perghh.. Memang beshh sangat Nak rasa coklat viral ni? Meh wasap __ lelaju. Kami ada EXTRA BAR untuk korang tau!


0💬Normal

Semua dah bersedia ke untuk restock cik almond bar ni? Fresh dibuat setiap hari 🤤, ada yang teringin tak? Cuba cakap “NAKKKK SIKIT KT COMMENT”. . . Kita laksanakan tanggungjawab kita sebagai rakyat Malaysia demi kesejahteraan bersama. ‘Let’s stay at Home, We delivery all chocolate to you guys with SPECIAL POSTAGE DISCOUNT’ — Untuk tempahan dan pertanyaan, klik link di bio ye! 😘 . . #chocotainer #chocotainerkelantan #jomkurus #jomkurus1malaysia #misikurus2020 #misidiet2020 #healthysnack #eatcleanmalaysia #coklatsihat #healthychocolate #tipssihat #energybar #stayhome #stayhealthy #staysafe #covid19malaysia


0💬Normal

Waalaa weii... Nikmat apa lagi yang nak dinafikan bila makan #CoklatSihat ni. Dapat banyak ni, memang rasa bagai di syorga. Sesuai sangat dengan taglinenya 'one is not enough'. Agak2 kalau coklat ni ada depan mata, berapa bar korang boleh makan? nak coklat sedap ni? #Chocotainer #TeamSnackCoklatViralEmpire


0💬Normal

Waalaa weii... Nikmat apa lagi yang nak dinafikan bila makan #CoklatSihat ni. Dapat banyak ni, memang rasa bagai di syorga. Sesuai sangat dengan taglinenya 'one is not enough'. Agak2 kalau coklat ni ada depan mata, berapa bar korang boleh makan? nak coklat sedap ni? #Chocotainer #TeamSnackCoklatViralEmpire


0💬Normal

Waalaa weii... Nikmat apa lagi yang nak dinafikan bila makan #CoklatSihat ni. Dapat banyak ni, memang rasa bagai di syorga. Sesuai sangat dengan taglinenya 'one is not enough'. Agak2 kalau coklat ni ada depan mata, berapa bar korang boleh makan? nak coklat sedap ni? #Chocotainer #TeamSnackCoklatViralEmpire


0💬Normal

Coklat yang sangat kaya dengan kekacang & bijirin 😋 Untuk pertanyaan & tempahan, klik link di bio k 😉 #chocotainer #chocotainerkedah #stokischocotainerkedah #teamchocnut #teamsemaniscoklat #agentwantedmalaysia #dswanted #dropshipwantedmalaysia


0💬Normal

Allow yourself to be where you are without rushing yourself to be somewhere else ~ nidhi kush shah. . Morning gais 🌻 . #alhamdulillah #chocotainer #chocotainer #chocotainerkedah #stokischocotainerkedah #teamchocnut #teamsemaniscoklat #agentwantedmalaysia #dswanted #dropshipwantedmalaysia


0💬Normal

Ada orang tanya #coklatsihat ni ambil dari kilang mana? Ehem². Tumpang lalu kejap, meh nak stori. Kalau nak tau, #chocotainer ni manual handmade hokey. Tak main la rebrand dari kilang. Takda originaliti la macamtu. Coklat kita dibuat di dapur Production di HQ tapi kualiti dan rasa memang tip to setanding international. Halal lagi tau Haa.. kalau tak caya meh tengok video pembuatan #ChocnNut ni. Fresh from oven sangad 😋 Boleh pm mariah ya. Cod, pickup pon boleh. Jauuh boleh pos. 👌 #chocotainer #AgenDropshipWanted #TeamCoklatViralEmpire


0💬Normal

Jom dapatkan Chocolate Chocotainer yg sedap berkhasiat ni Coklat ni tak cair dgn suhu bilik tau, juga tak rosak kandungan bila di pos Dahla isi kekacang, kelapa dan rich fruit yg tak kedekut, kurang manis, cepat kenyang dan harga berbaloi Juga dlm musim PKPB ni FREE POSTAGE tau! Apalagi??? Meh Order cepat2 Klik www.wasap.my/60262925618/nakcoklat #chocotainer #kakshinajual


0💬Normal

. Anda diet? Diet pon wajib makan tau..xleh skip . Xsempat makan bila sebuk bekerja? Standby la siap² #chocotainer ! . Mengenyangkan.. ❤


0💬Normal

Dah maknya 👻👻 coklat, p jangkit pulak ke anak..mak segigit, anak double gigit 😂 . Memang jawabnya tak sampai seminggu habislahhhh..Che'ni sekali hadap je (dasar hantu cekelat jugeks) . Ada yang hantu coklat kat sini? 🤭 . . . #cod #melaka #melakatengah #trusteddschocotainer #bffkakigym #bffkakidiet #sneksihat #chocotainer


0💬Normal

Udeh ku bilanggggg, Che'ni mesti guna courier yg pantas zapp zapp..(tengok tarikh) . Hmm..shopee ad guna skynet jugak tak eh? 🤔 . . . #cod #melaka #melakatengah #trusteddschocotainer #bffkakigym #bffkakidiet #sneksihat #chocotainer


0💬Normal

Assalamualaikum Good night everyone 😀 #Chocotainer #TeamSnackCoklatViralEmpire #chocolatelovers


0💬Normal

Next Page