#ipohhomemade

Jangan di ukur pada rupe, Tengok buruk jer kan tapi nikmat nk mkn kamu tu sedap, puas sgt sampai dah setengah balang ngap ngap ngap... Beli kadang tak berape sedap sgt, so kita buat ler sendiri untuk mkn2 jer sbb hubby cakap dia suka, resepi berguru tak de yg tak berguru tu 😅, rangup tak manis memenuhi citarasa even kamu buruk.. 😆 #kuihrose #kuihloyang #acumaruku #ipohhomemade @mamayatie_kitchen Homemade with LOVE


0💬Normal

📌 If one isn’t enough, why don’t go for THREE? 😆 📌Buy 3 or above FREE DELIVER (ipoh area only) . . -aboutflouripoh 🌸 . . #homemadecake #homemade #homebaker #stayhome #ipohhomemade #cakes #dessert #pastry #ipohcake #ipohdessert #minimalist #aesthetic #simple #bentocake #food #foodie #life #vsco #filtered #ipoh #perak #stayhome #supportsmallbusiness #localbusiness


0💬Normal

In shaa Allah Untuk minggu depan punya order ye Yg kosong tu utk sambal ikan bilis mantop Maaf banyak2 yg tak dapat tu.. Kadang termiss order Ada yg masih pending 🤣🤣🤣 Yg bersabar tetap tunggu sebab sedap sangat sambal mama ni kan #ibusambal #ibusambalMamayatie_kitchen #ibusambalowesome #ibusambalipoh #ipohbakery #ipohhomemade Silz repeat order🤭 Jangan kecam yg tal dapat tu 😂😂 @mamayatie_kitchen Www.wasap.my/60175884770


0💬Normal

Alhamdulillah syukur Kejadian dan orderan hari ini 28.5.20 #rempahayamgorengmamak #ayamperapangorengmamak #lopez3segi #ibusambalMamayatie_kitchen #sambalikanbilismeletops #ipohbakery #ipohhomemade #tambun #tambunperpaduan #ipoh @mamayatie_kitchen Www.wasap.my/60175884770


0💬Normal

Next Page