#sandbank

...THE MIRROR'S TRUTH...


3💬Normal

Мальдивы закрыты 🏝 Но согласно списку Посольства РФ на Шри-Ланке (на Мальдивах нет нашего посольства- ближайшее на Шри-Ланке) на 16:00 4.04,- 480 наших соотечественников застряли и ожидают вывоз на Родину после того как последний рейс а/к Аэрофлот был перенесён несколько раз, а в последствии отменён 4 апреля с.г. Сегодня в понедельник 6 апреля было обещано возобновить полетную программу по вывозу граждан РФ, всем застрявшим туристам правительство РФ обязалось платить 2400р в сутки, для этого необходимо заполнить форму на сайте госуслуг и поставить галочку, что вы покинете страну на первом возможном рейсе. В свою очередь Правительство Мальдив так же помогает туристам, у кого больше нет средств продлевать проживание на резортах (потому как никуда больше гости перемешаться не могут кроме как с закрывающихся резортов на открытые) и отправляют на такие резорты как например Olhuveli Dream Island, где гости будут платить всего 100$ за ночь на трёхразовом питании, остальные расходы покрывает государство Мальдивской Республики. Так же по неофициальной информации всего около 1000 российских граждан находится на Мальдивах в данный момент, но не все заявили о необходимости перелёта на Родину. По версии РБК всего 25000туристов со всего мира хотели вернуться на Родину, но не успели. Be updated. Hi from #sunnysideoflife 🏝❤🇲🇻 . . #magicMaldives#MaldivianTrips #grouptrip #АвторскийтурМальдивы #тусовканаМальдивах #IslandLife #lifeinparadise #другиемальдивы #localislands #resortlife #luxuryhotels #Luxuryresorts #Locallife #experienceMaldives #турнамальдивы #bestvacations #бюджетныемальдивы #доступныемальдивы #phototour #snorekling #diving #sandbank #dolphintrip #выбратьотлельмальдивы #российскиетуристы #застрявшиетуристы #застрявшиенаМальдивах #МИД #Аэрофлот


0💬Normal

Amazing, just amazing 🤩 Follow @dreamhefty Follow @dreamhefty Follow @dreamhefty


7💬Normal

Omg what is this 🤩 Follow @dreamhefty Follow @dreamhefty Follow @dreamhefty


7💬Normal

[ MACAM MANA SYAMIL AFIF BOLEH JATUH HATI DENGAN LAUT ] . Walaupun masa kecik dulu arwah ibu selalu bawak mandi laut kat PD, tapi aku bukan peminat laut. 🤣 Sebab utama aku dulu, mandi laut ni pedih mata and kulit melekit je lepas mandi kan. So alternative lain arwah ibu dulu bawa kami ke Ulu Bendul, mandi air terjun. Bila kat sungai ni baru jiwa aku hidup. Betul2 having fun lah and sampai ke usia remaja. . Perspektif aku kat laut berubah dengan sentuhan dari wife aku, masa tu masih kawan lah. Die introduce aku dengan pulau. Air laut kat pulau ni lain macam rupa nya, tak macam laut yg komersial. Dengan coral and ikan-ikan die. View die lagi. Kalau xsilap first pulau aku dulu Pulau Kapas kat Terengganu. Pendek kan cerita, aku terus minat laut & pulau tapi tak hardcore macam wife aku lah. . Nak cerita gambar ni sebenar nya, lokasi di Sand Bank, Maldives. Yang special nya, macam kat tengah2 laut, tiba-tiba ada macam port daratan sikit berpasir macam tu. Sbb tu nama die Sand Bank. Pi Maldives mmg depa bawak sini punya. . Maldives ni kira macam antara destination wajib lah penjejak2 pulau ni. Aku pun xtahu dulu. Duk ikut jelah wife aku ni. Tapi sini, Aktiviti air, snorkeling pun biasa2 je. Coral die pun biasa2 je. . Tapi view mmg MashaAllah. Biru je kiri kanan. Tenang je. Romantik je kau rasa. Lain macam vibes die. Maldives ni lautan Hindi. Lautan ketiga terbesar di dunia. Lain sikit feel die. Biasa mandi kan Laut Cina Selatan & Selat Melaka je kan. . Ada story menarik kat Maldives ni. Lama dah pi sebenar nya. Saja #throwback sikit. Next post InsyaAllah aku share sikit pasal journey kat Maldives 🇲🇻 . . . #SyamilAfifOutdoor #SyamilAinLittleAtlas #jgtkrsoutdoor #Maldives #IndianOcean #Nature #AsiaBagus #SandBank #outdoor #adventure #ModernOutdoors


2💬Normal

Nice memories about Perth. Liked it there. #pointwalter #point #walter #sandbank #sand #walking #walk #water #perth #australia #WA #traveling


2💬Normal

🇫🇷 Petit détour vers l’Océanie. C’est dans l’Océan Pacifique Sud, à proximité des Polynésies Françaises tel que Tahiti ou Bora Bora que se trouve ce bijou nommé les îles Cook. Cette vidéo a été prise à Aitutaki, qui est la seconde île importante après Rarotonga. Découvert en 1773 par les britanniques avec l’explorateur James Cook, il baptisera son nom les îles Cook qui possède 15 îles et ce genre de lagons naturels. . . . 🇬🇧 Small detour in the Oceania. It’s in the South Pacific Ocean, next to the French Polynesia such as Tahiti or Bora Bora is this jewel named Cook Islands. This video was taken in Aitutaki, which it’s the second main island after Rarotonga. Discovered in 1773 by the British with the explorer James Cook, he will baptize under his name the Cook Islands which has 15 islands and this kind of natural lagoons. . . . #cook #cookislands 🇨🇰 #ocean #pacific #pacificocean #lagoon #aitutaki #islandlife #turquoise #sandbank #beautifuldestinations #nature #travel #travelgram #travelblogger #wonderlust #amazing #life #lifeisgood #lifestyle #lifeisbeautiful #explore #exploremore #world #dream #beauty #beautybloggers #photography #landscape #backpacker #dream


4💬Normal

During our stay in Ukulhas we had the opportunity to do some excursions, and, one of these, was the SANDBANK DAY TOUR 🏝 The staff of our hotel brought us by boat 🚤 to a sandbank, where, besides us, there were only other 2 more couples 👫 We were provided with a beach umbrella, water and fresh fruit 🏖🍉 and we stayed there for a couple of hours, soaking up the sun and enjoying the peace in a dreamy beach with white sand and crystal clear water 😍 We would like to thank @petra.bradac and his husband Kamil for taking us this beautiful picture with their drone, making our experience even more special 🙏🏻😘 • Definitely one of our favourite pictures 📸 • ✄ - - - - - - - - - - - - - - #mattandlau #maldives #maldivas #sandbank #beach #adventures #picnic #drone #dronepic #withyou


0💬Normal

Maldives view 😍 Follow @dreamhefty Follow @dreamhefty Follow @dreamhefty


10💬Normal

Next Page